Unde s-a dus Georgeta Bumbac, fină de baron PSD, după ce Ludovic Orban a demis-o din funcția de secretar general al MS? La Direcția Economică din același minister, „acolo unde se întâmplă lucrurile cele mai productive ale pandemiei”


Unde s-a dus Georgeta Bumbac, fină de baron PSD, după ce Ludovic Orban a demis-o din funcția de secretar general al MS? La Direcția Economică din același minister, „acolo unde se întâmplă lucrurile cele mai productive ale pandemiei”

Georgeta Bumbac, secretarul general al Ministerului Sănătății, aflată în instituție din 2011, a fost demisă, printr-o decizie a premierului Ludovic Orban, scrie g4media.ro.

Am relatat pe larg AICI depre celebra fină a baronului local pesedist Felix Stroe (din gașca mafioților constănțeni Radu Mazăre și Nicușor Constantinescu), membră în consiliile de administrație a TREI companii de stat (CNAIR, Aeroporturi București și Administrația Canalelor Navigabile), desemnată în luna ianuarie 2020 de fostul ministru al Sănătății Victor Costache să coordoneze nu mai puțin de OPT direcții și structuri din minister.

„Eterna Georgeta Bumbac, funcționar în ministerului Sănătății din 2011, fina baronului PSD Stroe din Constanța, a fost în sfârșit schimbată din postul de secretar general al MS. Dăncilă o pusese secretar general al ministerului. Câștiga 5500 de euro pe lună, de la stat. Cuc o pusese în Consiliul de Administrație al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere 

Băi, dar greu a fost...Sunt pline ministerele de asemenea personaje, funcționari superiori, cică, dar de fapt oamenii clanurilor. Blochează orice tentativă de a face ceva”, scrie și jurnalistul Mircea Marian pe pagina sa de Facebook.

Comentariul lăsat de Oana Georghiu la postarea lui Mircea Marian spulberă toată bucuria demiterii: „trece înapoi la Direcția Economică... adică acolo unde se întâmplă lucrurile cele mai productive ale pandemiei.”

În locul lui Bumbac a fost numit un nou secretar de stat, Nicolae Dragoş Garofil, care era consilier de stat în cadrul Cancelariei prim-ministrului.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.