Pe culmile abjecției: Pațachina Dana Budeanu îi învață pe bărbați să își BATĂ și să își ÎNJOSEASCĂ soțiile! ”Dă-i jap, jap una peste BOT!”


Pe culmile abjecției: Pațachina Dana Budeanu îi învață pe bărbați să își BATĂ și să își ÎNJOSEASCĂ soțiile! ”Dă-i jap, jap una peste BOT!”

Deși România ocupă un rușinos loc fruntaș în ceea ce privește violența domestică, fapt relevat de toate studiile în domeniu, incalificabila Dana Budeanu îi învață pe bărbați, în cel mai recent videoclip, cum să își bată și să-și înjosească soțiile, în timp ce tot soiul de scelerați și degenerate îi promovează mizeriile pe rețelele de socializare.

Influencera Corina Băcanu Călărașu taxează în termeni duri, pe Facebook, incredibila nesimțire a acestei pațachine, anunțând că va sesiza acest derapaj incalificabil tuturor autorităților și ONG-urilor care se ocupă de flagelul violenței domestice și de respectarea drepturilor femeilor, ceea ce vă îndemnăm să faceți și dumneavoastră.

Vă prezentăm comentariile Corinei Băcanu Călărașu:

”Dana Budeanu, mitraliera pesedistă, îi învață pe bărbați, în ultimul ei videoclip de pațachină în căutare <dă cașcaval>, cum să își <altoiască> nevestele și cum să le dea <jap> una peste bot, așa preventiv sau dacă <ea le face observație în public>.
Nu am să pun fragmentul pe facebook, că este o mizerie ordinară, dar îl trimit oricărui ONG care se ocupă cu violența domestică sau oricărei instituții care luptă pentru drepturile femeilor.

Suntem pe locurile fruntașe la <altoială>. Mii de femei abuzate fug cu copiii de acasă iar altele sunt omorâte în bătaie. <Dă-i jap jap una peste bot!> cum zice Dănuța. <Îți scapă mâna>, lecții de bătut femeia cu Budeanca.
Nu, nu sunt feministă, nici <plăpândă> sau <imaculată>, nu asta mă mână să scriu statusul ăsta. Cred că nimeni, nicio persoană, nu trebuie și nu merită să fie <altoită>, bătută sau înjosită.

Ne fwte coronavirusul dar mai rău ne fwut zdrențele care militează pentru violența domestică”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.