O nouă culme a abjecției: antenista Ingrid Mocanu îi înjură pe românii din Diaspora: ”proști”, ”hahalere”, ”nesimțiți”?! Mizeria Antena 3


O nouă culme a abjecției: antenista Ingrid Mocanu îi înjură pe românii din Diaspora: ”proști”, ”hahalere”, ”nesimțiți”?!  Mizeria Antena 3

Trompeta antenistă și putinistă Ingrid Mocanu nu pierde nici cel mai mic ”motiv” pentru a-i înjura pe românii din Diaspora. De data aceasta, ”vedeta” Sputnik.md se pretează să-i califice pe românii blocați în diverse granițe și aeroporturi drept ”halahalere”, ”proști” și ”nesimțiți” doar pentru că aceștia lansează apeluri legitime și disperate către autoritățile române, pentru a-i ajuta să revină în țară cu respectarea tuturor procedurilor de izolare și carantinare aferente.

Vă amintim că numita Ingrid Mocanu îi înjură incalificabil pe românii din Diaspora de ani de zile, la fel ca și pe sutele de mii de protestatari #Rezist. De notat că această creatură imundă a găsit de cuviință să o facă albie de porci pe regretata jurnalistă Cristina Țopescu, chiar după ce aceasta plecase în lumea celor drepți. A nu se uita că Ingrid Mocanu este o propagandistă putinistă, notorie pentru fake news-urile mizerabile anti-UE și anti-SUA pe care le revarsă cu nesimțire.

Iată noile halucinații revărsate de goarna Antena 3, pe Facebook:

”Cică niște cetățeni români au plecat din România, în vizite, că ei sunt turiștii lu Pește Prăjit, prin Iordania. Acolo au rămas blocați că s-au anulat zborurile, și se smiorcăie că nu le dă Orban avioane să vină în țărișoară.

Alți cetățeni români, de astă dată <diasporezi> au plecat din țările coronavirusate și au fost blocați la granița Ungariei, unde, ce să vedeți, ungurii anunțaseră de ceva vreme că s-a închis. De acolo urlă să vină să îi ia Klaus.

Băi, români! Nu că nu ne-am fi imaginat că sunteți capabili de așa inconștiențe, că nu ajungea țărișoara așa dacă nu erați, dar hai să ne păstrăm totuși în limita bunului simț.

Sigur că și Orban și Klaus au atâtea bube că nu ne ajunge un roman să le scriem, dar să fii tu atât de inconștient să pleci la plimbare sau să ajungi la o graniță anunțată închisă, și după aia să urli că ăștia nu te salvează, abia asta probează cam ce hahaleră ești.

Stai, bă, acolo unde ești, lasă dreak plimbările prin lume acum și nu mai mișuna pe la granițele țărilor închise. Și nu mai zbiera public, dacă ai văzut că ești prost, să te salveze Superman, Batman sau Zâna Măseluță... că mai vede și restul lumii cât ești tu de idiot.

Nu voi ați vrut UE? Acum aveți ....u...e!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.