Elena Calistru taxează inconștiența lui Orban: "Cum se cheamă când expui cu bună știință niște oameni la riscuri de genul ăsta?"


Elena Calistru taxează inconștiența lui Orban: "Cum se cheamă când expui cu bună știință niște oameni la riscuri de genul ăsta?"

Liderul ONG-ului Funky Citizens, Elena Calistru, a catalogat drept inconștiență faptul că premierul interimar Ludovic Orban a ales să susțină o conferință de presă, punând în pericol jurnaliștii, pentru a anunța că se va autoizola în contextul în care un senator PNL a fost confirmat cu coronavirus și a participat la ședința conducerii partidului. 

Elena Calistru, pe Facebook: "Am și eu o întrebare - pe jurnaliștii care au fost la conferința de presă a dlui. Orban i-a anunțat și pe ei cineva înainte la ce se expun?

Și cum se cheamă când expui cu bună știință niște oameni la riscuri de genul ăsta?

Cam cât de inconștient să fii totuși să ții conferință de presă pentru a anunța că te auto-izolezi cu tot guvernul? Adică să mai expui și jurnaliștii la asta".


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.