Liderii Federației Sanitas își bat joc de români, MINT și cer SPORURI de 55-80% în plină criză generată de coronavirus! Cum vor să facă bani prin minciună, folosindu-se de dramele și de panica românilor


Liderii Federației Sanitas își bat joc de români, MINT și cer SPORURI de 55-80% în plină criză generată de coronavirus! Cum vor să facă bani prin minciună, folosindu-se de dramele și de panica românilor

Jurnalistul Mircea Marian (Newsweek) explică, pe Facebook, cum găsesc de cuviință să mintă liderii sindicali ai Federației Sanitas, cu neobrăzare și indiferență, doar pentru a forța obținerea unor sporuri de 55-80%, solicitate cu nesimțire în plină criză națională generată de răspândirea coronavirusului.

Vă prezentăm comentariile lui Mircea Marian:

”Liderii Federației Sanitas au anunțat, și ieri, și azi, că trei medici și o asistentă de la Balș au demisionat. Oameni serioși, au fost luați în serios inclusiv de Pro TV. Și de mine, și de alții. Azi, vicepreședintele Federației Sanitas a reluat povestea la Realitatea TV.

Tot azi, secretarul de stat Nelu Tătaru a declarat că e fals, nici un medic nu a demisionat.

Asta e federația sindicală care ieri cerea sporuri de 55-80%. Și s-au gândit, probabil, că răspândind acea informație își vor susține punctul de vedere.

PS: Îmi cer scuze pentru faptul că și eu am difuzat acea informație, deși nici o clipă nu aveam de unde să știm, eu și colegii mei, că acești lideri sindicali se vor juca cu așa ceva în această situație”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.