Ciutacu și Mizil preiau modelul lui Bădălău și Cristoiu și jignesc Diaspora. Nesimțirea celor 4 trompete PSD


Ciutacu și Mizil preiau modelul lui Bădălău și Cristoiu și jignesc Diaspora. Nesimțirea celor 4 trompete PSD

Pesediștii Victor Ciutacu, trompetă Mafia TV, și Serghei Mizil, vedetă a emisiunilor de showbiz și apropiat al unor figuri de seamă din PSD, au lansat o serie de atacuri abjecte la adresa românilor care s-au întors în România pe fondul epidemiei de coronavirus. Serghei Mizil este o beizadea care a profitat din plin de dictatura lui Nicolae Ceaușescu, fiind fiul liderului comunist Paul Niculescu Mizil. 

Ciutacu și Mizil au preluat modelul senatorului PSD Niculae Bădălău, cunoscut pentru insultele aduse românilor plecați în străinătate. În acest sens, consultați și următoarele link-uri: 

1. VIDEO Niculae Bădălău insultă Diaspora din nou: Prostituate și pești

2. VIDEO EXCLUSIV Bădălău continuă să insulte Diaspora printr-o atitudine batjocoritoare și prin minciună

Ciutacu: "Ce suntem, mă, egali? Când vă pișați pe noi cu jet eram egali? Când ne transmiteați că ne puneți voi președinte, că noi nu suntem în stare, nu eram egali? Când ne aruncați din vârful buzelor că trimiterile voastre de bani online la neamuri ne-au scos pe toți din sărăcie, nu eram egali? Când ați venit să ne devastați orașul, nu eram egali? Nu suntem deloc egali! Egali o să fim când o să ne întâlnim la circa finanaciară sau la DITL. Egali o să fim când o să votăm, fiecare în parte, acolo unde plătim impozite și taxe. Până atunci, abțineți-vă să vă puneți pe picior de egalitate cu noi".

Serghei Mizil: "Stati in p…a mea la voi acolo, ati votat contra ‘ciumei rosii’! Nu va mai e frica de ciuma rosie?

Nu se poate ce se intampla la ora actuala in tara asta. Am avut asociati, oameni, romani plecati in Italia. Intelegeti-ma bine ce spun. Nu ma refer la toti romanii din Italia. Ma refer la cei cu ‘como se dice’. Pai d–e in s—-z, in m—-i m—i, acum cand a venit coronavirusul veniti pe capete inapoi? Pai, nu va mai e frica de ciuma rosie? E mai periculoasa decat virusul.

Pana acum, numai ‘ciuma rosie’. L-ati votat pe Iohannis, unde ati vazut zilele astea ca apare? Senchi, al nostru… nimic.

Voi ati votat trei zile si ati votat Iohannis, stabilitate, v-ati pisat pe mine, eu cetatean roman care votez o zi. De ce sa votez eu o zi si voi trei zile? Acum cand ati dat de ananghie, toti vorbeau stricat romaneste, aveau accentul ala italienesc. Ridicau vocea. Stati la voi acolo, baga-mi-as p–a in mama voastra, stati acolo.

Acuma, senchi, veniti pe toate caile si va ascundeti in Romania. Stati in p–a mea la voi in Italia. Bai, daca sunteti smecheri si ati votat si v-ati p—t pe Romania, si acum ‘ciuma rosie’, acum veniti smecheri acasa. Stati in p–a mea la voi acolo".

Și sursa "Coroiu" a Securității, nejurnalistul Ion Cristoiu, atacase Diaspora, nemulțumit că românii din străinătate au putut vota în condiții mult mai bune la alegerile prezidențiale din 2019. Ion Cristoiu criticase Diaspora la Antena 3, spunând că s-au cheltuit mai mulți bani pentru secțiile suplimentare de votare decât sumele trimise de românii din străinătate în România. 

Potrivit datelor Băncii Mondiale prezentate de economica.net, din 2007 până în 2017, remitenţele emigranţilor români, adică sumele de bani trimise acasă prin intermediul băncilor sau al sistemelor de transfer s-au ridicat la 24,5 miliarde de dolari. Iată situaţia pentru fiecare an:

2007 - 1,624 miliarde USD

2008 - 1,702 miliarde USD

2009 - 682 miloane USD

2010 641 milioane USD

2011 - 694 milioane USD

2012 - 733 milioane USD

2013 - 3,519 miliarde USD

2014 - 3,381 miliarde USD

2015 - 3,085 miliarde USD

2016 - 3,489 miliarde USD

2017 - 4,944 miliarde USD

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.