Epidemia de coronavirus. Siegfried Mureșan, acuzații grave la adresa Guvernului socialist din Spania: "Periclitează viața propriilor cetățeni!"


Epidemia de coronavirus. Siegfried Mureșan, acuzații grave la adresa Guvernului socialist din Spania: "Periclitează viața propriilor cetățeni!"

Eurodeputatul PNL Siegfried Mureșan atrage atenția că Guvernul socialist din Spania, al cărui premier este Pedro Sánchez, își pune viața propriilor cetățeni în pericol, în contextul crizei legate de răspândirea coronavirusului. 

Astfel, în timp ce Guvernul României a interzis adunările publice de peste 1000 de persoane, eurodeputatul avertizează că Guvernul socialist din Spania a permis manifestații majore în toată țara, așa cum veți vedea în imaginea de la finalul articolului, în condițiile în care Spania are peste 1500 de persoane infestate cu coronavirus și 35 de decese.

Siegfried Mureșan, pe Facebook: "Duminică, 8 martie, Guvernul socialist din Spania a permis manifestații majore în toată țara. Asta în condițiile în care Spania are peste 1500 de persoane infestate cu coronavirus și 35 de decese.

O spun foarte clar: Guvernul spaniol periclitează viața propriilor cetățeni. Mă simt mult mai în siguranță cu Guvernul României și cu măsurile dure luate la noi în țară".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.