VIDEO Ea răspunde de sănătatea timișorenilor! Cine este nevasta de fotbalist numită de Sorina Pintea la șefia DSP Timiș


VIDEO Ea răspunde de sănătatea timișorenilor! Cine este nevasta de fotbalist numită de Sorina Pintea la șefia DSP Timiș

Șefia DSP Timiș, o structură extrem de importantă, este ocupată de o nevastă de fotbalist numită fără concurs de către șpăgara Sorina Pintea, în 2018, pe când era Ministrul Sănătății în Guvernul Dăncilă. 

Responsabilă pentru sănătatea a sute de mii de oameni, șefa Direcției de Sănătate Timiș nu este capabilă să ducă la bun sfârșit o simplă declarație de presă legată de cazurile de coronavirus depistate în Timișoara. 


Ea este soția lui Romeo Malac, membru PSD și președintele Asociației Județene de Fotbal din Timiș. De asemenea, este cumnata lui Victor Malac, primar PSD în comuna Dumbrăvița, potrivit Sursa de Vest.

INCIDENTUL COPIILOR MORȚI ÎN URMA UNEI DERATIZĂRI

La finalul anului trecut, mai mulți copii au murit în Timișoara din cauza firmei de deratizare care a folosit un biocid extrem de ieftin și periculos, interzis în celelalte țări din Uniunea Europeană. 

Cornelia Malac declara pe atunci că firma responsabilă de moartea a trei copii nu fusese supusă niciunui control din partea DSP.

”Înainte să se întâmple acest incident, DSP Timiș, prin inspectorii DSP, nu a efectuat niciun control la sediul acestei firme, pentru că aceste biocide pe care le utilizează societatea sunt verificate la depozitar. Toate depozitele de biocide au fost verificate de DSP. Nu firma care prestează, ci cel care depozitează aceste biocide. Am efectuat 85 de controale în acest an. Am solicitat informații și documente de la DSP și Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș pentru a avea o informare completă”, a declarat pentru B1 TV.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.