Igor Dodon, cel mai periculos virus din Republica Moldova. Axa Moscova-Chișinău-Berlin-Ankara-Budapesta


Igor Dodon, cel mai periculos virus din Republica Moldova. Axa Moscova-Chișinău-Berlin-Ankara-Budapesta

De ultimă oră avem o veste foarte bună și necesară, ce se impunea de mult timp: reprezentantului slugarnic al Kremlinului în Republica Moldova, Igor Dodon, i-a fost trântită ușa în... nas de către cea mai viabilă și sigură organizație politico-militară din lume. Alianța Nord-Atlantică a impus un regim strict de carantină pentru cel mai periculos și contagios virus din Republica Moldova, cu numele de Igor Dodon.

Cei de la NATO n-au mai dorit să asculte gogoașele rusești despre “recunoașterea internațională a neutralității militare permanente” (dar cu armată rusă de ocupație pe teritoriul nostru!) și despre “politica externă echilibrată” în versiunea Kremlinului, în consecință refuzându-i lui Dodon să-și mai facă apariția pe la Cartierul General al Alianței Nord-Atlantice.

Trebuie să recunoaștem că-i un mesaj foarte bun, necesar și mult așteptat. Slugile și conservele rusești nu mai au ce căuta la NATO. E suficient că Moscova, prin intermediul lui Dodon, a creat deja o nouă axă, periculoasă intereselor noastre naționale, – Москва-Кишинёв-Берлин-Анкара-Будапешт (Moscova-Chișinău-Berlin-Ankara-Budapesta).

Well done job, NATO! Thank you so much!

P.S. În poza anexată îl puteți “admira” pe Dodon cum a confundat ușile Kremlinului cu cele ale NATO. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.