Dâncu o detonează pe ”devoratoarea de președinți” PSD: Anca Alexandrescu, teme-te de DNA! Consiliera de achiziții a Sorinei Pintea și poveștile de alcov ale ”văduvei negre”


Dâncu o detonează pe ”devoratoarea de președinți” PSD: Anca Alexandrescu, teme-te de DNA! Consiliera de achiziții a Sorinei Pintea și poveștile de alcov ale ”văduvei negre”

Sociologul Vasile Dâncu – odinioară ideolog al PSD – o desființează programatic, pe blog, pe puțin spus controversata Anca Alexandrescu (fostă consultantă a infractorilor Adrian Năstase, Sorin Oprescu, Liviu Dragnea ș.a.m.d.), căreia îi transmite că riscă să intre în colimatorul DNA, în condițiile în care Alexandrescu a fost consiliera de achiziții a Sorinei Pintea, recent reținută pentru primire de șpagă.

Tot de la Dâncu aflăm că Anca Alexandrescu a sărit gardul în tabăra liberală, mai nou devenind consilieră a ministrului Sănătății, Victor Costache.

De notat și că Dâncu o numește pe Alexandrescu ”văduva neagră” și ”devoratoarea de președinți”, avertizând-o că știe multe povești de alcov și de pr care o au drept protagonistă.

”În aceste zile am aflat cât sunt de important în politică. Zice <văduva neagră> din PSD sau <devoratoarea de președinți>, cum îi mai spuneau cei din Kiseleff, că s-a blocat un Congres important pentru mine. (...)

Nu fac polemică cu Anca Alexandrescu, <văduva neagră> a PSD. Uitasem că există, ultima dată am văzut-o controlând poșeta doamnei Viorica Dăncilă, premier al României, control dupa care raporta dacă are sau nu bani în poșetă. Experiența mea îndelungă prin zona PSD și memoria poveștilor de alcov din cabinetele președinților mă pot ajuta să deschid un lung serial despre activitatea complexă a celei care a generat rândurile de față și despre rolul acesteia în comunicarea mediatică și consilierea conducerii PSD, mai ales în realizarea blocajelor de comunicare și scurgerea de informații. Dar nu merită deocamdată acest efort, mă mulțumesc să mă las măgulit de ultimul articol depe realitateadinpsd.net care mă elogiază fară voie. (...)

Era sa uit de marțișorul pentru Văduva Neagră, piarista mea recentă. E un mărțișor de gând, evident. Ancuța, nu te mai preocupa de mine, nu eu sunt pericolul. Ai grijă că DNA a luat în vizor Ministerul Sănătății, unde știm că ești consilieră, pe acte sau nu, a ministrului Costache. Știm că înainte erai consiliera cu achiziții a doamnei Pintea și a altora. Virusul de la minister poate fi mai puternic decât virusul despre care vorbeai în atacurile asupra mea, sper că stai bine cu imunitatea. Ai grijă de tine!”

Mai multe detalii AICI.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.