VIDEO Pesedista Carmen Avram neagă că a luat bani de la Dan Voiculescu, deși a fost angajată la Antena 3


VIDEO Pesedista Carmen Avram neagă că a luat bani de la Dan Voiculescu, deși a fost angajată la Antena 3

Eurodeputata PSD Carmen Avram, fostă jurnalistă a Antenei 3, întrebată vineri seară de către revoluționarul Marian Moroșanu, aka Marian Ceaușescu, referitor la banii pe care i-a primit de la postul de televiziune pe perioada când lucra acolo, a negat că a fost plătită de către turnătorul ex-pușcăriaș Dan Voiculescu, spunând că a beneficiat de banii pe care emisiunea sa, "În premieră", îi producea prin publicitate. 

Carmen Avram: Eu eram plătită din publicitatea pe care o făcea emisiunea mea. 

Marian Ceaușescu: Cum ați putut sta lângă acel securist care a făcut și închisoare, dar nu i s-au confiscat banii furați? 

Carmen Avram: Cum nu i s-au confiscat? 

Marian Ceaușescu: I s-a confiscat doar un procent foarte mic. Ce părere aveți? Nu credeți că din acei bani ați fost plătită și dvs. în fiecare lună? 

Carmen Avram: Nu. Eu primeam bani de la companiile care făceau publicitate în emisiunea mea. 

Vedeți video de la minutul 5:18:


Conform Capital, Carmen Avram a încasat de la Antena 3, în anul 2018, suma de 295.488 de lei, adică aproximativ 63.000 de euro. În schimb, soțul acesteia, Adrian Ursu, unul dintre șefii Antenei 3, a câștigat în 2018 sume cu adevărat impresionante din:

-Drepturi de autor INTACT MEDIA ADV  – 13.027 RON

-Realizator drepturi de autor Antena 3 – 280.961 RON

-Realizator drepturi de autor Antena 3 – 352.224 RON

-Proiecte educaționale Asociația Povestașii – 25.000 RON

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.