Șerban Nicolae, motiv de discordie în PSD. Ciolacu, luat la șuturi de Codrin Ștefănescu pentru că nu vrea un "civil" la șefia Senatului


Șerban Nicolae, motiv de discordie în PSD. Ciolacu, luat la șuturi de Codrin Ștefănescu pentru că nu vrea un "civil" la șefia Senatului

Miercuri ar fi trebuit să fie instalat senatorul PSD Șerban Nicolae în fruntea Senatului României, numai că a izbucnit un război în PSD, iar astfel, deși era pe ordinea de zi alegerea președintelui Senatului, acest lucru nu s-a mai întâmplat. 

CITIȚI ȘI: Senatul, în pericol de a deveni și mai sinistru: șoferul Șerban Nicolae, bolșevicul Meleșcanu și "Genunche", răsplătiți de PSD. Concluzia unui politolog: "Gruparea Dragnea are încă susținere puternică!"

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, dorește să se scape de gruparea Dragnea din partid, din care face parte și Șerban Nicolae. Astfel, Ciolacu nu-l dorește pe Nicolae în postura de șef al Senatului, adică al doilea om din stat, conform unor surse din PSD, citate de Mediafax.   

Alte surse spun că Șerban Nicolae trebuie să aștepte și un vot de validare în CEx-ul PSD pentru a candida pentru funcția menționată anterior, deși a primit ieri votul membrilor grupului parlamentar al PSD de la Senat. 

Situația l-a nemulțumit profund pe fostul secretar general al PSD în epoca Dragnea, Codrin Ștefănescu, care l-a atacat pe Marcel Ciolacu, insinuând despre acesta că este un om al serviciilor căruia nu-i plac civilii precum Șerban Nicolae. 

Codrin Ștefănescu, pe Facebook: "Serban Nicolae a fost desemnat candidat pentru Presedintia Senatului! Asa au hotarat,prin vot,senatorii PSD. Numai noua conducere interimara a partidului se cam codeste. Si vrajeala asta ca mai trebuie un vot in Cex am mai vazut-o! Pai, nu spuneati ca l-ati desfintat? Ca e competitie libera? Sau nu va plac deloc civilii?".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.