Papițoiul care a debitat, spre veselia rușilor, că la Deveselu s-ar afla rachete balistice, a preluat șefia PSD Arad: Mihai Fifor, versatilul absolut


Papițoiul care a debitat, spre veselia rușilor, că la Deveselu s-ar afla rachete balistice, a preluat șefia PSD Arad: Mihai Fifor, versatilul absolut

Papițoiul care a debitat, spre veselia rușilor, că la Deveselu s-ar afla rachete balistice, a preluat șefia PSD Arad, comentează jurnalistul Mircea Marian (Newsweek), pe Facebook, noul salt înainte efectuat de controversatul Mihai Fifor, care a reușit performanța epică de a fi atât sluga lui Liviu Dragnea cât și trădătorul său, simultan și în formă repetată.

”Reforma în PSD continuă: papițoiul care, spre veselia rușilor, a spus că la Deveselu sunt rachete balistice, preia șefia PSD Arad.

Fifor e cel care, în toamna lui 2018, a semnat scrisoarea anti-Dragnea, apoi, când a văzut cum bate vântul, s-a jurat că nu e semnătura lui.

Când Dragnea a împlinit 57 de ani la zdup, cine i-a dedicat poezii? Iubita Irina Tănase și Mihai F: <Nimeni n-avea ceea ce el avea,/ superba lui trufie/ şi elefanţii>”, scrie Mircea Marian.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.