Dublu-condamnat penal, candidat la Cluj din partea Pro România: ”Oamenii îl iubesc și pe el îl vor”


Dublu-condamnat penal, candidat la Cluj din partea Pro România: ”Oamenii îl iubesc și pe el îl vor”

Organizația PRO România Cluj a anunțat, luni, că are candidați la primăriile din mai multe comune clujene, printre care Călățele, în persoana lui Petru Toadere. Acesta are două condamnări definitive la activ pentru fapte de corupție, în 2012 și 2013, arată clujust.

Candidatul "PSD 2" pentru comuna Călățele a fost condamnat pentru abuz în serviciu, fals intelectual și luare de mită. 

De selectarea candidaților din zona Huedin s-a ocupat Remus Lăpușan, fost președinte PSD Cluj, actual membru important în PRO România. Întrebat cum de l-a ales tocmai pe Toadere, Lăpușan a răspuns:

Am avut mai multe opțiuni de candidați în comună, dar am întrebat oamenii și îl iubesc pe Petru Toadere și pe el în vor. Și eu m-am mirat, dar asta e situația”, citat de G4Media. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.