Poliția Română a ajuns de râsul internetului după ce s-a lăudat public cu rezolvarea unei dispariții


Poliția Română a ajuns de râsul internetului după ce s-a lăudat public cu rezolvarea unei dispariții

Poliția Română a provocat un val de comentarii ironice pe pagina sa de Facebook unde s-a lăudat cu un caz rezolvat după...19 ani.

„După 19 ani, timp in care nu a mai stiut nimic despre baiatul ei, o mamă a putut să-și strângă din nou copilul în brațe.

Felicitări colegilor din Călărași și București care au arătat, încă o dată, că investigațiile într-un dosar instrumentat de polițiști se incheie doar când cazul este rezolvat”, se precizează în postarea Poliției însoțită de poza revederii emoționante dintre mamă și fiu.

Oamenii critică, folosindu-se de ironie și umor, mai ales durata în care a fost instrumentat acest dosar, întrebându-se dacă nu cumva polițiștii care au lucrat la caz s-au aflat într-un tren al CFR.

Redăm mai jos câteva din comentariile care taxează lentoarea cu care funcționează uneori Poliția Română, lentoare care devine dramatică însă dacă e să ne amintim de cazul Caracal unde s-a intervenit prea greu și prea târziu:

Enache Tudor Nicolae: 19 ani? Nu e rău! Felicitări pt rapiditatea de care ați dat dovada! Dacă lucrez în poliție timp de 40 de ani, am destul timp sa rezolv 2 cazuri, și mai am și 2 ani extra sa ma relaxez!

Gheorghiu Razvan-MarianMai repede rezolva Andreea Marin la Surprize, surprize ...

Razvan Stamatescu: Iti dai seama de cate cheltuieli a scapat femeia? Rechizite, fondul clasei, tabere, haine, mancare... I l-au adus direct bun de munca. 19 ani? #Felicitari!

Andrei Lucian: Cine a rezolvat dosarul era intr-un tren CFR de a durat atât?

Codrin B. Manda: V.ati miscat exemplar. Ziceti ca sunteti locomotive cfr!

Bogdan Serban: Cred ca si Mircea Radu il gasea mai repede ca voi...

Răzvan Diaconu: Bine, n-a durat decat 19 ani. Dupa 18 s-au apucat de treaba, a mai durat cateva luni pana l-au gasit, totu-i bine. Politia chiar te salveaza, la batranete dar te salveaza. Felicitari.

Pentru și mai mult umor mergeți pe pagina de Facebook a Poliției Române

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.