UDMR dârdâie de spaimă că ratează Parlamentul. Kelemen Hunor vrea nimicirea la CCR a OUG privind alegerile anticipate


UDMR dârdâie de spaimă că ratează Parlamentul. Kelemen Hunor vrea nimicirea la CCR a OUG privind alegerile anticipate

Faptul că șeful UDMR, Kelemen Hunor, îi scrie Avocatului Poporului cerându-i să atace la CCR ordonanța privind alegerile anticipate arată că UDMR tremură de spaimă că ar putea rata intrarea în Parlament.

”UDMR a ajuns mafia pesedistă vorbitoare de maghiară”, e concluzia jurnalistului.

Vă prezentăm comentariile lui Mircea Marian:

”Pentru prima oară în cariera lui de slugă a..., pardon, de lider al UDMR, Kelemen Hunor îi scrie Avocatului Poporului și-i cere să atace la CCR o ordonanță de urgență, cea prin care ar putea crește participarea la vot, la alegerile parlamentare. Moare de teamă, că, fără voturile lui Dragnea, din Teleorman și Botoșani, UDMR-ul lui nu mai intră în Parlament.

Aș regreta ca maghiarii din România să nu aibă o voce puternică în Parlamentul României. Dar, pe de altă parte, acest UDMR nu mai reprezintă de mult o comunitate de oameni muncitori, decenți și mândri, oameni pe care eu îi respect de când eram în Baia-Mare, ci mafia pesedistă vorbitoare de maghiară”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.