VIDEO Meleșcanu, confruntat de Marian Ceaușescu: "Să vă fie rușine, pentru că mințiți!" Bolșevicul și-a luat o avocată agresivă, care s-a transformat în gardă de corp, bruscându-l pe revoluționar


VIDEO Meleșcanu, confruntat de Marian Ceaușescu: "Să vă fie rușine, pentru că mințiți!" Bolșevicul și-a luat o avocată agresivă, care s-a transformat în gardă de corp, bruscându-l pe revoluționar

Senatorul Teodor Meleșcanu a fost audiat joi, în calitate de martor, de către procurorii DNA, în ancheta ce îl vizează pe agentul guvernamental pentru CEDO, Viorel Mocanu, care ar fi schimbat apărarea în dosarul Dragnea vs. România.

La ieșirea de la DNA, Meleșcanu a fost abordat de celebrul revoluționar Marian Moroșanu, zis și Ceaușescu, care l-a confruntat în legătură cu dezinformarea și diversiunea ce au fost exercitate de regimul criminal comunist, situație la care a fost părtaș și fostul ministru de Externe.

Concret, Teodor Meleșcanu, în cadrul reuniunilor de la Viena din perioada 19-20 decembrie 1989, "ar fi participat în calitate oficială, la dezinformarea și diversiunea exercitate de regimul totalitar comunist, prin inducerea în eroare a reprezentanților diplomatici prezenți la eveniment cu privire la crimele și abuzurile săvârșite la Timișoara, plasând infracțiunile comise de reprezentanții comuniști în categoria «zvonurilor colportate în scopuri dușmănoase» și a «știrilor de presă neconfirmate»". 

De altfel, reiterăm că Institutul de Investigare a Crimelor Comunismului și Memoria Exilului Românesc a demarat pe 21 ianuarie o anchetă împotriva bolșevicului Teodor Meleșcanu pentru partu participarea la dezinformarea și diversiunea exercitate de regimul totalitar comunist.

CITIȚI ȘI: Bolșevicul din fruntea Senatului, anchetat de IICCMER: "Meleșcanu ar fi participat în calitate oficială, la dezinformarea și diversiunea exercitate de regimul totalitar comunist!"

Astfel, Marian Moroşanu a ținut să-i ofere fostului ministru un dosar cu numele tuturor celor care au fost împușcați în timpul Revoluției din Decembrie 1989.

Marian Moroșanu, către Meleșcanu: "Am o întrebare: în 89, când erați în ambasada Austriei, spuneați o chestie, că în România nu a fost împușcat nimeni. Aveți aici un dosar cu cei împușcați în 89 de Partidul Comunist. Să vă fie rușine, pentru că mințiți".

Pe parcursul disputei dintre cei doi, avocata bolșevicului s-a transformat într-un soi de sepepistă, încercând să-l oprească pe revoluționar și chiar bruscându-l în repetate rânduri, așa cum puteți vedea în video-ul următor:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.