Epoca Vâlcov-Dragnea nu s-a încheiat în PSD. Cîțu avertizează: "Vor să resusciteze OUG care a destabilizat România! Trebuie să ajungem la anticipate!"


Epoca Vâlcov-Dragnea nu s-a încheiat în PSD. Cîțu avertizează: "Vor să resusciteze OUG care a destabilizat România! Trebuie să ajungem la anticipate!"

Ministrul interimar de Finanțe, Florin Cîțu, trage un semnal de alarmă, pe Facebook, pe marginea demersului PSD, orchestat de senatorul Daniel Zamfir, de a reimplementa climatul economic care a funcționat pe perioada guvernării Dragnea, în baza ideilor ce au fost formulate la acea vreme de Darius Vâlcov

Concret, pesediștii vor să oprească OUG1/2020, dată de Guvernul Orban prin care au fost înghețate salariile demnitarilor și, mai mult, vor să resusciteze OUG114, celebra ordonanță a lăcomiei, despre care Cîțu avertizează că a destabilizat economia României în 2019. 

CITIȚI ȘI: PSD, demersuri pentru a reinstaura climatul economic marca Vâlcov. Senatorul Zamfir dorește să anihileze o OUG prin care s-au înghețat salariile demnitarilor și a fost oprită "Ordonanța lăcomiei"

Astfel, Florin Cîțu transmite că este obligatoriu să avem alegeri parlamentare anticipate, căci "dacă așteptăm până în decembrie cu acest Parlament vom avea nevoie de decenii să reparăm ce vor distruge" pesediștii.

Redăm mesajul ministrului de Finanțe:

"Trebuie să-i oprim!

PSD vrea să respingă OUG1/2020 în Parlament!

De ce? Simplu.

Prin aceasta ordonanță le-am înghețat salariile și sunt DISPERAȚI. Nu-i interesează stabilitea economica a României, este vorba doar despre buzunarul lor! Vor salarii mai mari cu orice preț. Credeți că le merita?

Al doilea motiv est OUG114/2018. Vor să resusciteze ordonanța care a DESTABILIZAT economia României în 2019. Ordonanță care a alungat investitorii, a distrus sectoare întregi din economie, a amânat vânzarea licențelor 5G etc.

Trebuie să ajungem la anticipate pentru a schimba majoritatea parlamentară. Altfel, în câteva luni aceasta grupare toxica numită PSD va distruge România.

Tot ce vor ei este să mai dea câteva tunuri pe ultima suta de metri și să-și umple buzunarele.

Dacă așteptăm până în decembrie cu acest Parlament vom avea nevoie de decenii să reparăm ce vor distruge ei.

Trebuie să-i oprim!".

Comisia de Buget și Comisia Economică din Senat, ambele sub controlul PSD, sub conducerea lui Daniel Zamfir și Viorel Arcaș, au adoptat un Raport Comun de respingere a OUG 1/2020, prin care Guvernul Orban a reparat multe dintre dezastrele pe care le-a provocat infama OUG 114 promovată de Dragnea și Vâlcov. 

Raportul a fost trimis spre adoptare către plenul Senatului, dominat de PSD cu majoritate confortabilă, Camera Deputaților fiind forul decizional. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.