Rareș Bogdan, mesaj în forță după moțiune: "Iohannis are toate cărțile în mână! Și va juca la maxim!"


Rareș Bogdan, mesaj în forță după moțiune: "Iohannis are toate cărțile în mână! Și va juca la maxim!"

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan a reacționat la scurt timp după ce moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban a trecut de plenul Parlamentului cu 261 de voturi. 

Astfel, Rareș Bogdan a afirmat că acum este momentul în care intră în joc președintele Klaus Iohannis, care are "toate cărțile în mână și va juca la maxim" pentru a declanșa alegerile parlamentare anticipate. 

Mai mult, liberalul a precizat că PNL va merge la Cotroceni tot cu Ludovic Orban ca propunere de premier, așa cum se și preconiza: "Noi, liberalii, nu avem ce să reproșăm Premierului nostru și miniștrilor trimiși în Cabinet de către PNL, deci dacă nu avem ce să le reproșăm, de ce să nu îi păstrăm? Vom merge la Cotroceni tot cu Ludovic Orban. Am pierdut o bătălie, vom câștigă războiul. Pas cu Pas".

Rareș Bogdan, pe Facebook: "Intră în joc Președintele.Pas cu Pas. Aveți încredere. România NU va încăpea din nou pe mâna infractorilor, aculturalilor, baronilor, ticăloșilor, neocomuniștilor și mincinoșilor din PSD. PNL este un partid responsabil care nu va abandona țara în mâinile celor care au adus-o în situația de azi. 21 iunie, Ziua “Z”! Începe dansul. Până la România NORMALĂ mai sunt doi pași mici. Vor fi făcuți și aceștia. Nici un om responsabil nu are ce să reproșeze PNL și Guvernului său. Guvernul Orban 1 a făcut maximum de lucruri cu o majoritate formată din 8 forțe politice diferite. Și vor continua să facă. Sfârșitul nu e aici. Pas cu Pas spre România NORMALĂ. Guvernul PNL, Orban 1, a fost demis doar pentru că a avut curajul să își asume ceea ce doresc 84% dintre români, VOT în două tururi de scrutin pentru primari, o modalitate de vot care asigură legitimitate și reprezentativitate suplimentară alesului local. Am pierdut doar o bătălie, vă sigur că VOM CÂȘTIGA 100% războiul cu cei care și-au bătut joc în ultimii 7 ani de România!".

"Nu știm ce va face exact Președintele, însă Domnia Sa are toate cărțile în mână. Și va juca la maxim. Știm cu toții că nu va depăși cadrul constituțional. Nu a făcut-o niciodată și nu o va face nici acum. Nu va ieși din haina constituțională. Noi, liberalii, nu avem ce să reproșăm Premierului nostru și miniștrilor trimiși în Cabinet de către PNL, deci dacă nu avem ce să le reproșăm, de ce să nu îi păstrăm? Vom merge la Cotroceni tot cu Ludovic Orban. Am pierdut o bătălie, vom câștigă războiul. Pas cu Pas", a completat Rareș Bogdan pe pagina personală de Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.