Moțiunea bate la ușă. Ludovic Orban: "Suntem pregătiți pentru orice eventualitate"


Moțiunea bate la ușă. Ludovic Orban: "Suntem pregătiți pentru orice eventualitate"

Premierul Ludovic Orban a declarat marți că PSD nu dispune de numărul necesar de voturi pentru a da jos Guvernul prin moțiunea de cenzură care ar urma să fie votată mâine. 

Mai mult, liderul liberalilor a subliniat că PNL este pregătit pentru orice eventualitate, căderea Guvernului sau căderea moțiunii de cenzură. 

"Nu există numărul necesar de voturi, chiar dacă PSD încearcă să creeze această percepție publică. Sigur că vom vedea. Nu mai avem mult de așteptat.

Noi suntem pregătiți pentru orice eventualitate. Căderea moțiunii de cenzură înseamnă continuarea activității Guvernului și ambiția de a realiza programul de guvernare și de a pune în practică toate măsurile benefice incluse în programul de guvernare. În cazul în care se vor aduna voturile necesare pentru adoptarea moțiunii, sigur că vom merge spre anticipate", a spus Ludovic Orban. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.