Ionel Arsene, disperat ca PSD să revină la guvernare. Miza: resursele minerale ale României!


Ionel Arsene, disperat ca PSD să revină la guvernare. Miza: resursele minerale ale României!

Baronul PSD de Neamț, Ionel Arsene, spune că are încredere că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban va trece. Arsene mai zice că orice zi în plus cu PNL la conducere este un dezastru pentru România. 

Ionel Arsene, pe Facebook: "Am încredere că moțiunea de cenzură a PSD va trece! Guvernul Orban trebuie să plece! Orice zi în plus cu PNL la conducere înseamnă dezastru pentru România.

Această guvernare s-a arătat potrivnică principiilor constituționale și europene încă de la preluarea guvernării!

În trei luni, liberalii au stopat toate proiectele importante de dezvoltare a țării și le-au propus românilor să circule pe drumuri forestiere în loc de autostrăzi!

Au îndatorat țara cu peste 40 de miliarde de lei în doar trei luni și nu au vrut să crească alocațiile, pensiile sau salariile profesorilor!

În loc să guverneze pentru români, au provocat prin deciziile luate doar crize politice, incertitudini economice și tensiuni sociale.

Deoarece nu sunt capabili să ducă la îndeplinire măsurile legislative adoptate de către guvernarea PSD, pensii, salarii și alocații mărite, “profesioniștii” din Guvernul Orban s-au grăbit să modifice legislația privitoare la alegeri, pentru a se asigura că nu vor plăti electoral pentru dezastrul creat.

Sunt doar câteva dintre motivele pentru care îmi doresc să treacă moțiunea PSD! Vreau ca după acest moment, al victoriei PSD în Parlament, România să revină pe făgașul normalității!

Românii merită să trăiască liniștiți, să se bucure de un trai decent și de o guvernare în interesul lor!".

De fapt, motivul pentru care Arsene tânjește ca PSD să preia din nou frâiele puterii este reprezentat de controlul ANRM - Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale. 

Podul v-a prezentat în mai multe episoade modul în care gașca baronului Ionel Arsene a băgat mâna până la cot în resursele minerale ale României. 

CITIȚI MAI MULTE ACCESÂND URMĂTOARELE LINK-uri: 

1. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (1). Arhiva ANRM e praf. 20% a dispărut. RUȘII au acces la datele SECRETE

2. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (2). GRUPUL lui Ionel Arsene din fruntea ANRM și ELIMINAREA directorului incomod

3. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (3). Gașca lui Ionel ”Ciorăpel” Arsene și-a prins gâtul în CRACUL cu AUR. DOCUMENTE

4. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (4). HAL de concurs organizat de GAȘCA lui Ionel ”Ciorăpel” Arsene la ANRM. Cine a fost beneficiarul

5. Gașca lui Ionel Arsene de la ANRM încearcă să repete JAFUL Roșia Montană. PSD, cu mâna până la cot în Resursele Minerale ale României (5) DOCUMENTE

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.