Morsa FM, o nouă găselniță a fostului jurnalist Bogdan Chirieac pentru a intoxica opinia publică. Trompeta PSD negociază preluarea unui post de radio


Morsa FM, o nouă găselniță a fostului jurnalist Bogdan Chirieac pentru a intoxica opinia publică. Trompeta PSD negociază preluarea unui post de radio

Fostul jurnalist Bogdan Chirieac, aka "morsa competentă" care deține site-ul dcnews, poartă tratative cu postul de radio Gold FM pentru a-l prelua, conform paginademedia.

În prezent, Gold FM este în insolvență. Deţinătoarea licenţei audiovizuale pentru Gold FM este societatea Expresiv SA, ai cărei acţionari sunt:

-Radoway Limited (Cipru) – 56,25% (reprezentanți ai Radoway erau, în urmă cu câțiva ani, copiii lui Sorin Ovidiu Vîntu)

-Sindicatul Naţional Petrom-Energie – 43,13%

-Cornel Nistorescu – 0,62%.

În plin an electoral, cu alegeri locale și parlamentare, Bogdan Chirieac vrea să pună mâinile și pe un post de radio la care să difuzeze textele toxice cu care ne-a obișnuit servind PSD. Conform Newsweek, Chirieac a încasat de la PSDragnea în 2018 suma de 1.157.149 de lei prin firma Press Media Electronic SRL. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.