Oreste, mesaj ferm pentru Orban: PNL nu poate tolera în interiorul său un jeg ordinar care a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu minore!


Oreste, mesaj ferm pentru Orban: PNL nu poate tolera în interiorul său un jeg ordinar care a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu minore!

Jurnalistul Oreste Teodorescu îi cere președintelui PNL Ludovic Orban să facă curățenie de urgență în partid. 

Cerința jurnalistului vine în contextul în care PNL nu l-a exclus pe primarul din Iași care a recunoscut că a făcut sex cu două minore în sediul primăriei. Damian Butnariu doar s-a autosuspendat din cadrul PNL Iași. 

Redăm mesajul jurnalistului:

"Faceți curățenie urgentă în partid, domnule Ludovic Orban!

Domnule Orban, încrederea de care se bucură pentru moment PNL nu trebuie umbrită de nici un compromis! Autosuspendarea din partid a acestui personaj abject, Damian Butnariu, primarul din Mogoșești Siret, Iași, nu este nici pe departe satisfăcătoare.

Un partid care a susținut campania "Fără penali în funcții publice" nu poate tolera în interiorul său, un jeg ordinar, care a fost nevoit să recunoască, în urma investigațiilor de presă, că a întreținut relații sexuale, chiar în sediul primăriei, cu două minore traficate de un proxenet local pentru 100 de lei".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.