Mălin Bot o spulberă pe Carmen Avram, care a fost mai toxică decât Gâdea la capitolul spălat creiere: "De aceea infractorul Dan Voiculescu a negociat pentru ea!"


Mălin Bot o spulberă pe Carmen Avram, care a fost mai toxică decât Gâdea la capitolul spălat creiere: "De aceea infractorul Dan Voiculescu a negociat pentru ea!"

Pe fondul controversatei intrări în politică a lui Moise Guran, jurnalistul Mălin Bot atrage atenția că nu se prea discută la TV despre transferul antenistei Carmen Avram către PSD, în urma căruia a obținut postul de eurodeputat. 

Concret, Mălin Bot subliniază că pesedista Carmen Avram, pe vremea când activa la Antena 3, a fost chiar mai nocivă la nivel propagandistic decât trinomul Gâdea, Badea și Ciuvică, întrucât ea avea rolul să dea impresia publicului că la trustul lui Dan Voiculescu se face jurnalism profesionist, în timp ce "Gâdea, Badea, Ciuvică au servit și servesc mafia pe față, asumat". Tocmai pentru că manipula pervers, Bot spune că Avram a fost răsplătită de Dan Voiculescu cu funcția de eurodeputat, în urma unor negocieri cu infractorul Dragnea. 

Redăm mesajul jurnalistului Mălin Bot:

"Toate televiziunile fac știri despre ”jurnaliștii care au intrat în politică”.

Niciuna nu o menționează pe Carmen Avram, cel mai toxic și eficient instrument de manipulare de la televiziunea infractorului Dan Voiculescu. Știu, publicul larg îl percepe pe Gâdea ca cel mai mare propagandist al agenției de publicitate a mafiei = Antena 3. Alții se gândesc la Badea sau Ciuvică.

Însă ei nu aveau public atât de mare la emisiunile lor de zombificat dacă nu erau eficienți mercenarii din umbră cum a fost Carmen Avram, mecrenari care au dat parfum de profesionalism cu anchete și materiale de calitate.

Gâdea, Badea, Ciuvică au servit și servesc mafia pe față, asumat, personajele cum e Carmen Avram au servit pervers mafia, pozând în jurnaliști onești și profesioniști. De o mie de ori sunt mai toxici cei din categoria Avram. De o mie de ori mai periculoși și eficienți.

Grav este că echipa de mercenari cu care s-a îmbogățit Carmen Avram dând credibilitate infractorului Voiculescu este acum strategic plasată la alte ”produse de presă” aparent independente unde pozează în jurnaliști onești. De fapt sunt mercenari fără scrupule care își vor vinde iar serviciile pentru suma potrivită, așa cum au făcut la Antena 3 în cea mai perversă și eficientă echipă de credibilizare a propagandei mafiei.

De aceea infractorul Dan Voiculescu a negociat pentru ea și nu pentru Gâdea, Badea sau Ciuvică, direct cu pușcăriașul Dragnea recompensa de europarlamentar.

Toată presa o scoate pe Avram din analizele despre ”jurnaliști” care au devenit politicieni, oare de ce?".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.