VIDEO George W. Bush, surprins într-o ipostază inedită. Kremlinul publică imagini cu fostul președinte american dansând alături de Putin


VIDEO George W. Bush, surprins într-o ipostază inedită. Kremlinul publică imagini cu fostul președinte american dansând alături de Putin

Kremlinul a publicat mai multe videoclipuri de arhivă şi fotografii cu preşedintele rus pentru a marca cei 20 de ani de când autocratul Vladimir Putin se află la putere în Rusia.

Cu această ocazie, Kremlinul a găsit de cuviință să-l prezinte pe fostul președinte american, George W. Bush într-o ipostază inedită. Concret, într-un videoclip realizat în 2008, acesta poate fi văzut dansând pe o melodie kazahă.

Bush se afla atunci în vizită la Soci, după ce făcuse presiuni pentru ca Georgia şi Ucraina să se alăture NATO la summitul din 2008. Când cei doi lideri s-au întâlnit pentru prima dată în 2001, Bush a spus despre Putin că este capabil "să-i înţeleagă sufletul" şi că "este pe deplin devotat ţării sale"



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.