Vlad Țurcanu, fost consilier prezidențial, ales prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale


Vlad Țurcanu, fost consilier prezidențial, ales prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale

Vlad Țurcanu, fost consilier al președintelui Nicolae Timofti și fost președinte al Partidului Popular Român, (PPR) a fost ales prim-vicepreședinte al Partidului Unității Naționale (PUN), a anunțat pe Facebook ex-președintele formațiunii, Anatol Șalaru.

Vlad Țurcanu și-a dat recent demisia din funcția de președinte al PPR și a părăsit formațiunea, nefiind de acord cu intenția colegilor de partid de a face un bloc comun cu alte câteva formațiuni declarate unioniste, printre care și Partidul Liberal, scrie Ziarul de Gardă.

Conducerea noului partid al lui Vlad Țurcanu, PUN, a fost preluată în luna decembrie de către deputatul Octavian Țîcu, intrat în parlament pe listele Blocului ACUM, dar care a părăsit ulterior fracțiunea parlamentară din care făcea parte.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.