Iranul, o dictatură criminală islamo-fascistă. Antisemitismul și agenda genocidară


Iranul, o dictatură criminală islamo-fascistă. Antisemitismul și agenda genocidară

Politologul, scriitorul și profesorul Dan Pavel explică, pe Facebook, că regimul criminal de la Teheran este de factură islamo-fascistă, având o agendă antisemită și genocidară enunțată oficial.

”Dacă doborau americanii cu rachete un avion de pasageri, ar fi fost un scandal planetar. Regimului criminal de la Teheran i se iartă, așa cum și lui Hitler i s-au iertat multe.

Comparația dintre Hitler și ayatollahii iranieni nu este întîmplătoare (și nu am inventat-o eu, doar am repetat-o), orice ar zice comentatorii improvizați, care nu cunosc istorie, politică, religie ș.a.m.d., dar comentează și ei, că de-aia e bun Facebookul. Criteriul este modul similar în care se raportează la evrei, adică cu o agendă genocidară (care poate fi documentată cu sute de citate, toate exprimate în spațiul public).

De aceea a apărut sintagma islamo-fascism”, scrie Dan Pavel.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.