Pușcăriașul-putinistoid Adrian Năstase, o nouă culme a mizeriei și nesimțirii: se COMPARĂ cu martirul Iuliu Maniu, ctitor al României Mari!


Pușcăriașul-putinistoid Adrian Năstase, o nouă culme a mizeriei și nesimțirii: se COMPARĂ cu martirul Iuliu Maniu, ctitor al României Mari!

Fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase (personajul care a generat baroniada PSD și care a adus, de-a lungul anilor, grave deservicii României, fiind un premier corupt care a cultivat corupția) are gigantica nesimțire de a se compara, pe imundul blog propriu, cu fruntașul țărănist Iuliu Maniu, ctitor al României Mari asasinat cu bestialitate de comuniști, în 1953, la Sighet, și aruncat într-o groapă comună încă neidentificată.

Mai exact, infractorul Năstase găsește de cuviință să întrebe ”dacă comuniștii i-au retras decorațiile lui Maniu, după condamnarea sa”... Aceste mizerabilele halucinări reprezintă o insultă de proporții adusă memoriei martirului anticomunist Iuliu Maniu (decorat în Primul Război Mondial), dar și o batjocorire a adevăratelor victime ale amplului genocid roșu.

Vă amintim că în preludiul Revoluției, tânărul Bombonel (șef pe la UTC) s-a preumblat la Moscova, la o reuniune propagandistică, firește, unde a susținut că România ar fi fost o țară prea săracă pentru a-și permite luxul opoziției! La fel credeau și asasinii lui Maniu. Actualmente, Năstase este un promotor predilect al propagandei putiniste, fiind un vechi prieten al măscăriciului apocaliptic Dughin. 

”Mă vor injura unii, dar mă întreb dacă comuniștii i-au retras decorațiile lui Maniu, după condamnarea sa.

 Încercarea de a rescrie trecutul a fost descrisă de Orwell și a fost practicată de regimurile totalitare. Nu pentru o lungă perioadă…”, delirează, cu groaznică nesimțire, fostul pușcăriaș de drept comun Adrian Năstase, insul care a adus gigantice prejudicii României ctitorite odinioară de Iuliu Maniu și de alți fondatori de țară, care aveau să sfârșească asasinați pe capete în temnițele comuniste.

 Avem o singură întrebare pentru fostul pușcăriaș: Halatul, cât costă halatul?!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.