Alegeri anticipate. Iohannis schimbă strategia, renunțând la consultări


Alegeri anticipate. Iohannis schimbă strategia, renunțând la consultări

Klaus Iohannis a anunțat joi, într-o declarație de presă, că nu va mai avea consultări formale pe tema alegerilor anticipate, ci va avea discuții de lucru cu liderii politici, însemnând o abordare mult mai directă a președintelui.

Jurnalistă: Luați în calcul să convocați iar consultări la Palatul Cotroceni pentru o discuție așezată referitor la tema anticipatelor?

Klaus Iohannis: Nu. N-o să fac consultări formale pe această temă, dar voi avea discuții cu liderii politici. Acelea vor fi discuții informale, discuții de lucru și nu consultări în sensul foarte formal al cuvântului. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.