PSD vrea înapoi la ciolan. Ciolacu, un nou mesaj privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban


PSD vrea înapoi la ciolan. Ciolacu, un nou mesaj privind moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Președintele PSD Marcel Ciolacu a transmis un nou semnal potrivit căruia partidul său ar intenționa să inițieze o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban: "Un șir nesfârșit de minciuni – așa va arăta guvernarea PNL. Trebuie să îi oprim cât mai repede!".

CITIȚI ȘI: Ciolacu pregătește moțiunea împotriva Guvernului Orban pentru a fi demis "după sărbători"

Ciolacu spunea pe 27 noiembrie că PSD va depune categoric o moțiune, dar premierul Ludovic Orban "să stea liniştit, încă nu sunt probleme ca dânsul să fie demis printr-o moţiune până după sărbători".

Redăm declarația președintelui PSD:

"Guvernul Ludovic I – un guvern mincinos care bagă cu orice preț panica în români.

Trebuie să fii ori complet iresponsabil, ori cu totul cinic să susții că PSD nu a prevăzut în buget bani pentru pensii pe ultimele două luni ale anului.

Acești oameni mințeau cu nonșalanță, în timp ce pensionarii deja își încasaseră pensiile pe noiembrie. Iar la rectificare, au alocat doar 10% din suma pe decembrie, pentru că restul erau deja acolo lăsați de guvernarea PSD.

Un șir nesfârșit de minciuni – așa va arăta guvernarea PNL. Trebuie să îi oprim cât mai repede!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.