Cătălin Predoiu cheamă românii la vot amintind de victimele de la Revoluție: "Au luptat pentru libertate, inclusiv pentru a vota liber"


Cătălin Predoiu cheamă românii la vot amintind de victimele de la Revoluție: "Au luptat pentru libertate, inclusiv pentru a vota liber"

Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, cheamă românii la vot în turul al doilea al alegerilor prezidențiale amintind de victimele de la Revoluție și de toți cei care au luptat pentru libertate.

Redăm mesajul ministrului Justiției:

"Acum 30 de ani românii au luptat pentru libertate, inclusiv pentru a vota liber.

Fiecare vot e important pentru o Românie europeană, pentru o ţară în care normalitatea e la ea acasă.

Vă îndemn pe toţi să ieşiţi la vot şi să vă spuneţi punctul de vedere prin actul fundamental al democraţiei: votul liber!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.