FOTO Întâlnire de taină între deputatul USR Iulian Bulai și pesedistul Cuc


FOTO Întâlnire de taină între deputatul USR Iulian Bulai și pesedistul Cuc

ONG-ul Freedom Alternative a publicat pe Facebook o imagine cu o întâlnire de taină între deputatul USR, Iulian Bulai, și fostul ministru pesedist al Transporturilor, Răzvan Cuc.

Freedom Alternative a atras atenția că pesedistul Răzvan Cuc intermedia intrarea în USR a unui personaj din Pro România care a promis că vine în partid împreună cu 20 de tineri activi.

Redăm precizările celor de la Freedom Alternative:

"#OameniNoi #PoliticaAltfel #Tur2FaraPSD #FaraPenali #CiumaRosie mai sunt?

Pentru cei care nu știu cine sunt cei din fotografie: în stânga imaginii, cu spatele la voi, e marele susținător al # de mai sus, mare politician imaculat, Iulian Bulai, deputat al Uniunea Salvați România - USR, și, în dreapta, Răzvan Cuc, deputat al Partidul Social Democrat, fost ministru, la aceeași masă cu două zile înainte de #Tur2FaraPSD.

Ce ne spun sursele? Că nenea Bulai e in mare scandal cu filiala USR Târgu Nemt, amenințând că el nu mai sprijină filiala financiar, după ce a ajuns vestea la urechile colegilor de filială ca nenea Cuc intermedia intrarea in partid, USR, a unui personaj din Pro România care a promis că vine cu 20 de tinerei activi.

Sau cel puțin așa ciripesc păsărelele. Sunt foarte curios cum anume explică Mr. Bulai scandalul...".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.