Deputat USR: "Cum ar fi dacă ne-am trezi cu Dăncilă președinte"?! Avertismentul parlamentarului


Deputat USR: "Cum ar fi dacă ne-am trezi cu Dăncilă președinte"?! Avertismentul parlamentarului

Deputatul USR Cornel Zainea a lansat un avertisment privind alegerile prezidențiale. 

Concret, deputatul a atras atenția că în cazul în care prezența la vot va fi scăzută duminică, 24 noiembrie, atunci candidata PSD Vasilica Dăniclă are șanse reale să câștige cursa către Cotroceni. 

De asemenea, Cornel Zainea propune un exercițiu de imaginație legat de cum ar fi dacă ne-am trezi luni, 25 noiembrie, cu Vasilica câștigătoare. 

Redăm mesajul deputatului USR:

"Cum ar fi dacă…

Luni, 25 noiembrie ne-am trezi cu Viorica Dăncilă Președinte.

- Armata ar avea un nou comandant și sunt convins că doamna Dăncilă ne-ar spune că suntem în siguranță, că s-a jucat cu tancuri când era mică.

- Ar participa la ședințele de Guvern, să dea meditații gratis oricărui prim-ministru, că doar are experiență.

- Ar fi imaginea României în exterior, deci ar putea discuta prin traducători cu Trump sau Macron, că doamna se descurcă greu spre deloc cu limbile străine.

- Ar putea grația!!! Acum înțelegem de ce partidul e atât de unit în această luptă de promovare a unei impostoare.

Sună a glumă? La o prezență scăzută la vot, Dăncilă are șanse reale să câștige. La fel s-a întâmplat în 2016, când oamenii au ales oferta PSD, iar reporterița Firea a ajuns să gestioneze un oraș mamut. Apoi, Parlamentul a devenit doldora de politicieni dornici să rezolve problemele penale ale șefilor.

Suntem în momentul în care avem doar 2 feluri în meniu. Unul ne poate da o indigestie cumplită. Celălalt pare lipsit de gust, dar e opțiunea mai sănătoasă. Alegerea e simplă, până ajungem la fericire, măcar să avem 5 ani de Românie normală".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.