VIDEO Carmen Avram și Ludovic Orban, experți în ode politice. Cum au ajuns Dăncilă și Iohannis să fie numiți "generali"


VIDEO Carmen Avram și Ludovic Orban, experți în ode politice. Cum au ajuns Dăncilă și Iohannis să fie numiți "generali"

Eurodeputata PSD Carmen Avram a postat pe pagina sa de Facebook o adevarată odă închinată Vioricăi Dăncilă după "dezbaterea" de marți. Avram a spus că Dăncilă s-a comportat un „general neînfricat”.

„Am văzut în seara asta o femeie, ca un general neînfricat, care a stat în picioare, drepți, în fața tirului agresiv şi nemilos de întrebări, răspunzând calm, timp de 3 ore şi jumătate (inclusiv ora de la A3). Şi am mai văzut un om, care n-a avut curajul să plece la război. Doar l-a mimat, aşezat confortabil, în fotoliu, primind cu îngăduință plecăciunile şi peria de scame.

N-am văzut niciodată un contrast mai puternic, mai devastator, între doi combatanți care luptă pentru acelaşi lucru. Păstrați impresiile din seara asta şi mergeți cu ele duminică, la vot! #teamdancila”, a scris Carmen Avram pe Facebook.

Postarea pesedistei Carmen Avram amintește de o ieșire asemănătoare din partea lui Ludovic Orban, în 2014. La acea vreme, prezidențiabilul Klaus Iohannis era numit "generalul pentru care merită să ne sacrificăm fiecare minut".

Urmăriți video cu declarația lui Ludovic Orban:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.