Mocirla din media se extinde. Pandele și Firea își lansează o televiziune


Mocirla din media se extinde. Pandele și Firea își lansează o televiziune

Parimarul Voluntariului Florentin Pandele, soțul edilului Capitalei Gabriela Firea, își face un post de televiziune, iar sediul va fi în cadrul Casei Presei Libere, conform Pagina de Media. De subliniat că televiziunea va fi fondată pe bani publici, întrucât este vorba despre un proiect al Consiliului Local Voluntari.

Postul de televiziune va fi operat de o companie a Consiliului Local Voluntari - Publivol Creativ (care ar urma să se ocupe, printre altele, și de panotajul din Voluntari). Compania Publivol Creativ este condusă, din luna octombrie, de "jurnalistul" Alex Căutiș. Alex Căutiș a vrut în 2016 să candideze la parlamentare din partea PSD Cosntanța, dar a fost scos de pe lista de candidați. 

Adjunctul lui Căutiș este un alt jurnalist, Andi Laslău (Antena 3, Evenimentul zilei, B1 TV, Nașul TV).

Pasul următor pentru televiziunea cuplului Pandele-Firea este depunerea dosarului la CNA, pentru licență.

Citiți AICI articolul complet pe Pagina de Media

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.