EXCLUSIV. Fiul cel mic al marelui corupt Adrian Năstase este artizanul manipulării cu casca din urechea lui Iohannis, răspândită apoi de Firea, Dana Budeanu, Florian Bodog și alți pesediști de frunte


EXCLUSIV. Fiul cel mic al marelui corupt Adrian Năstase este artizanul manipulării cu casca din urechea lui Iohannis, răspândită apoi de Firea, Dana Budeanu, Florian Bodog și alți pesediști de frunte

Fostul consilier onorific în guvernul Dăncilă Mihnea Daniel Năstase, fiul cel mic al marelui corupt Adrian Năstase, pare să fie inițiatorul manipulării pesediste odioase potrivit căreia președintele Klaus Iohannis s-ar fi prezentat la conferința de presă de miercuri seară cu o cască în ureche.

Ora la care Năstase jr a postat două imagini în acest sens, pe Facebook, este 18.42, deci cu mult înainte ca ea să devină „virală” în zona de propagandă a PSD. Imaginile sunt cel mai probabil capturi de pe tv și sunt neprelucrate și neînsoțite de text așa cum au apărut câteva ore mai târziu într-o serie de postări pesediste. VEZI FOTO

Fake newsul a atras însă atenția abia când a fost distribuit și de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, aflată recent în centrul unui scandal similar cu informații false care vizau spitalul oncologic pentru copii de la Marie Curie ridicat din donațiile a peste 260.000 de români, la inițiativa ong-ului „Dăruiește Viață”. Atunci a distribuit o postare concepută de modista Dana Budeanu, care s-a alăturat, miercuri seară, mașinăriei de răspândire a fake newsului cu Iohannis, atacându-l mizerabil într-un comentariu virulent distribuit pe Facebook și Instagram. VEZI AICI DESPRE SCANDALUL MARIE CURIE.

După reacția nervoasă a opiniei publice și după demontarea manipulării de către presă care a prezentat imagini cu urechile „curate” ale lui Iohannis fotografiate sau filmate din numeroase unghiuri, Firea și-a retras postarea care există încă pe numeroase pagini publice pesediste, inclusiv pe cea a fostului ministru al Sănătății Florian Bodog (unul din primii răspândaci ai manipulării, dar nu primul așa cum susține digi24.ro, pentru că a postat la distanță de cel puțin o oră de Mihnea Năstase), al deputatei PSD Luminița Jivan sau a președintelui PSD Prahova Bogdan Toader.

De asemenea, Mihnea Daniel Năstase are încă postarea pe pagina sa unde îl ironizează pe Iohannis și în comentarii, alături de mai mulți amici virtuali. VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS!

”Nu pot să cred! Marele Iohannis are nevoie să i se șoptească în cască! Că altfel nu este în stare să răspundă la întrebările presei. E clar acum de ce nu vrea confruntare directă cu Viorica Dăncilă: se teme că nu-i va putea șopti nimeni răspunsurile!”, a scris Firea pe Facebook într-o postare.

Dana Budeanu: ASTA CHIAR E CEA MAI MARE INFECȚIE ȘI SFIDARE LA ADRESA OAMENILOR!

CUM SĂ VII, MĂ, INCOMPETENTULE CU CASCĂ ÎN URECHE SĂ ȚI SE DICTEZE RĂSPUNSURILE????
CUM SĂ FII ATÂT DE AROGANT ȘI TUPEIST? CUM SĂ AȘTEPȚI VOTURI DE LA NIȘTE OAMENI CARE MUNCESC DE DIMINEAȚă PÂNĂ SEARĂ ȘI CARE TE AU VĂZUT 5 ANI DOAR ÎN VACANȚE!
AZI, CÂND TREBUIA SĂ FII ȚIPLĂ, ÎI SCUIPI ÎN FAȚă, PE TOȚI CEI CARE AU ÎNCĂ SENZAȚIA CĂ NU EȘTI DOAR UN SCLAV...MINCINOS! ESTE O RUȘINE...

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.