Ovidiu Raețchi, semnal de alarmă în privința guvernării PNL-USR-PLUS. Evitarea unui eșec precum CDR


Ovidiu Raețchi, semnal de alarmă în privința guvernării PNL-USR-PLUS. Evitarea unui eșec precum CDR

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi atrage atenția asupra importanței modului în care USR-PLUS își va reveni după eșecul de la prezidențiale, întrucât liberalii și Alianța 2020 vor guverna împreună, iar "pentru o guvernare eficientă, solidă - care să nu eșueze în dezbinarea CDR - e nevoie de multă maturitate, inteligență și experiență".

Redăm mesajul deputatului Ovidiu Raețchi:

"Știti de ce e importantă acum orice reacție dinspre USR-PLUS? Nu pentru turul II (acolo potențialul de creștere al PSD e oricum minor), nici măcar pentru locale (agresivitatea uluitoare a Gabrielei Firea ne va uni până la urmă), ci pentru că PNL și USR-PLUS vor guverna în scurt timp împreună.

Și pentru o guvernare eficientă, solidă - care să nu eșueze în dezbinarea CDR - e nevoie de multă maturitate, inteligență și experiență. Dacă vrem sa vedem cum va funcționa guvernarea 2020-2024 trebuie să privim la modul în care strâng rândurile încă de azi forțele anti-PSD".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.