NEWS ALERT. Mesajul secret al lui Dan Barna către stafful USR-Plus. Un exit-poll realizat de IRES arată o diferență de 4% intre candidatul Alianței și Dăncilă


NEWS ALERT. Mesajul secret al lui Dan Barna către stafful USR-Plus. Un exit-poll realizat de IRES arată o diferență de 4% intre candidatul Alianței și Dăncilă

”Lupta e foarte strânsă, se poate ajunge la o diferență de mii de voturi, vă rog aveți grijă de fiecare vot!”, le-ar fi zis Dan Barna într-un mesaj intern colaboratorilor și staffului său de campanie din Alianța USR-Plus, cerându-le să fie atenți la urne, la numărătoare și la procesele verbale, potrivit unei informații publicate de Liberatatea. 

Barna le-a atras atenția oamenilor din secții că diferența între el și Viorica Dăncilă poate fi foarte mică și să nu se lase descurajați dacă primele exit-poll-uri o vor da pe candidata PSD în avans, pentru că aceste cifre de la ora 21.00 nu conțin procenetele disaporei și nici voturile din ultimele ore, mai scrie Libertatea. 

Potrivit unui EXIT Poll realizat de IRES şi obţinut de Adevărul, la ora 15.00 diferenţa dintre Viorica Dăncilă şi Dan Barna era de peste 4 procente. Cifrele nu iau în calcul şi votul din diaspora, acolo unde Dan Barna ar mai putea obţine 2-3 procente, în funcţie de prezenţa la vot. 

EXIT POLL: 1. Klaus Iohannis - 39,7 2. Viorica Dăncila - 21,1 3. Dan Barna - 16,6 4. Mircea Diaconu - 7,8 5. Theodor Paleologu - 6,7

IRES este fondat de pesedistul Vasile Dâncu, întâi tovarăș cu Liviu Dragnea, apoi subit oponent al infractorului de la Rahova, deci trebuie privite cu precauție aceste cifre. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.