Dan Barna a votat la Sibiu, alături de soție și părinți. ”Luați-vă prietenii, colegii, familia, pe toți cei dragi și mergeți la vot”


Dan Barna a votat la Sibiu, alături de soție și părinți. ”Luați-vă prietenii, colegii, familia, pe toți cei dragi și mergeți la vot”

Candidatul Alianței USR PLUS la prezidențiale, Dan Barna, a votat la Sibiu, în jurul orei 10.00, alegând să-și exercite dreptul la vot alături de soția Olguța Totolici și părinți.

 „Aici e puterea cetățenilor”, a spus Barna în momentul în care a introdus buletinul de vot în urnă. 

„Am votat pentru schimbare, pentru o Românie care începe să facă schimbările de acum, nu peste 5-10 ani. Am votat la finalul unui proces în care românii au înțeles care e miza acestor alegeri și în sfârșit generația de după 89 se implică. Am venit împreună cu familia, pentru că a fost un efort de echipă. Mesajul meu este: luați-vă prietenii, colegii, familia, pe toți cei dragi și mergeți la vot! Astăzi putem avea România aşa cum ne-o dorim”, a declarat Barna după ce a votat.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.