NEWS ALERT! Klaus Iohannis a votat la Liceul „Jean Monnet”: „Este o zi importantă pentru România, dar și pentru mine. Am votat pentru România normală”


NEWS ALERT! Klaus Iohannis a votat la Liceul „Jean Monnet”: „Este o zi importantă pentru România, dar și pentru mine. Am votat pentru România normală”

Președintele Klaus Iohannis, unul dintre candidații cu cele mai mari șanse la prezentele alegeri prezidențiale, a votat în jurul orei 9:08 la Liceul Jean Monnet din Capitală, unde a ajuns singur, fără partenera de viață, Carmen Iohannis, care votează cel mai probabil la Sibiu. Este al patrulea dintre cei 14 care își extercitaseră dreptul la vot în primele ore de la deschiderea urnelor.

„Este o zi extrem de importantă pentru România, dar, recunosc, că și pentru mine, personal. Am votat pentru România normală. Îmi doresc un viitor foarte bun pentru ROmânia și sper să primesc, astăzi, confirmarea că foarte mulți români își doresc același lucru. Astăzi, în ziua votului este ziua în care românii decid ce viitor va avea România în următorul an. Ziua votului este ziua cea mai importantă pentru românii care vor să participe la procesul democratic. Așadar, dragi români, vă aștept la vot”, a spus Iohannis într-o scurtă declarație de presă.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.