Dăncilă, disperată că rămâne fără rude la Petrom și Curtea de Conturi: Mi-e teamă pentru fiul şi soţul meu


Dăncilă, disperată că rămâne fără rude la Petrom și Curtea de Conturi: Mi-e teamă pentru fiul şi soţul meu

Viorica Dăncilă n-a găsit joi seară timp şi disponibilitatea de a fi prezentă la dezbaterea electorală cu contracandidaţii săi organizată de Europa FM. În schimb, aceasta s-a lamentat la postul fugarului Sebastian Ghiță, România TV, susținând că se teme că fiul său, angajat la Curtea de Conturi chiar în mandatul său de premier, va fi demis de noua conducere politică a României.

Mai mult, Dăncilă şi-a exprimat "temerea" că şi soţul ei, angajat la Petrom, ar putea fi demis, cu toate că, dacă acesta ar fi un angajat competent nu ar putea fi demis pe criterii politice.

"Mi-e teamă şi pentru fiul meu şi pentru soţul meu. Îmi e teamă de atacuri. Mă aştept la orice atac. M-au catalogat în fel şi chip, dar îi anunţ că am puterea să mă lupt. Am fost atacată că am înfiat un copil, mă aştept la orice. Nu mă aşteptam să se coboare atât de jos. Să se lupte cu mine, sunt mai puternică decât ei toţi. Familia mea nu e implicată în politică. Fiul meu este extrem de discret", a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

Fiul Vioricăi Dăncilă, Victor, a început să lucreze la Curtea de Conturi imediat ce mama lui a devenit premier. Iniţial, Victora fost consilier al lui Ilie Sârbu, vicepreşedinte al Autorităţii de audit şi socrul liderului Pro România, Victor Ponta, pentru ca apoi să fie numit consilier la cabinetul preşedintelui Curţii de Conturi, Mihai Busuioc, un apropiat al lui Liviu Dragnea.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.