VIDEO Ireal! Firea îi cere lui Chirieac să o bată. Reacția "Morsei Competente": "Mi-e foarte teamă!"


VIDEO Ireal! Firea îi cere lui Chirieac să o bată. Reacția "Morsei Competente": "Mi-e foarte teamă!"

Primarul Bucureștiului, Gabriela Firea, l-a rugat pe Bogdan Chireac, la finalul unui interviu, să îi dea o palmă, un pumn, o ghioagă. Pare ireal, dar asta a fost cerința "sârmei" pentru ca Bogdan Chireac să nu fie criticat așa cum s-a întâmplat cu jurnalistul Cosmin Prelipceanu.

Amintim că Prelipceanu a fost ținta criticilor, inclusiv din partea gazetarului Cristian Tudor Popescu, întrucât nu a sancționat îndeajuns de dur ieșirea abominabilă a Gabrielei Firea în legătură cu proiectul spitalului oncologic manageriat de Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu de la Asociația Dăruiește Viață.

Vedeți video de la 57:30:



Firea: La final, măcar dați-mi un pumn. Bateți-mă, scoateți o ghioagă, dați-mi în cap. Nu de altă, dar vor sări haterii să vă spună că nu ați fost un ziarist corect că nu m-ați bătut realmente. Haideți, eu mă ridic și dvs dați-mi, de control așa, măcar o palmă. Păi vrei să pățiți că domnul Prelipceanu, că l-au certat că nu m-a bătut? Dați-mi o palmă, un pumn, faceți-mi ceva, și eu mă apar.

Chirieac: Doamna Firea, credeți-mă, mi-e foarte teamă să fac asta.

Firea: Repet, să vă apărați de deontologi, că m-ați lăsat să vorbesc. Că în democrație nu trebuie să vorbim, trebuie să ne batem, să ne scoatem ochii. Măcar un pumn, vă rog, o palmă usturătoare.

Chirieac: Doamnă, această dorința nu o pot îndeplini, sper să nu vă supărați pe mine.

Firea: Bine, o să mă duc atunci la un radio sau televiziune ca să îmi iau bătaia cuvenită să spăl rușinea ziariștilor care nu-i bat pe invitați în platou.

CITIȚI ȘI: CTP amenință cu plecarea de la Digi24 din cauza atitudinii de panseluță de care a dat dovadă Prelipceanu în fața Gabrielei Firea

CONSULTAȚI ȘI: Tupeu mișelesc! Firea "fură" meritele pentru construirea spitalului oncologic pediatric și le insultă pe Carmen Uscatu și Oana Gheorghiu: "Ciuma roz sau albă"! Totodată, "sârma" aruncă cu săgeți către Vlad Voiculescu

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.