Ludovic Orban, consens cu PMP, ALDE, UDMR și USR: "Voi semna acordurile cu partenerii noștri care sunt alături de noi în procedura de învestire a Guvernului!"


Ludovic Orban, consens cu PMP, ALDE, UDMR și USR: "Voi semna acordurile cu partenerii noștri care sunt alături de noi în procedura de învestire a Guvernului!"

Premierul desemnat Ludovic Orban a anunțat că a fost mandatat de Biroul Executiv al PNL pentru a semna acordurile cu PMP, ALDE, USR și UDMR privind susținerea guvernării liberale la votul de învestitură. 

"Am fost mandatat să semnez aceste acorduri cu partenerii noștri care sunt alături de noi în procedura de învestire a Guvernului. De asemenea, luând act de declarațiile președintelui PMP, Eugen Tomac, în legătură cu solicitările privitoare la programul de guvernare, am fost mandatat să accept aceste solicitări și să le considerăm priorități în acțiunea noastră politică la nivelul Parlamentului, în activitatea guvernamentală și în relația cu Comisia Europeană. (...) Astăzi vom avea un șir de întâlniri cu reprezentanții formațiunilor politice care susțin învestirea Guvernului", a precizat Ludovic Orban. 

CITIȚI ȘI: Kelemen Hunor, "realist spre optimist" în urma negocierilor pentru susținerea Guvernului Orban. UDMR solicită liberalilor semnarea unui acord scris

Dan Barna anunță că a ajuns la un acord cu PNL și este foarte probabilă votarea Guvernului Orban

Ce conține acordul dintre PNL și ALDE. Cele 12 condiții impuse de Tăriceanu pentru susținerea Guvernului Orban

Eugen Tomac ține în șah Guvernul Orban. Eliminarea pensiilor speciale, printre condițiile PMP pentru a acorda votul de învestitură

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.