SECRETUL puterii și al funcțiilor ”Sfântului” Arafat: BANII care se scurg prin fundația sa! Liderii politici nici nu îndrăznesc să-l critice


SECRETUL puterii și al funcțiilor ”Sfântului” Arafat: BANII care se scurg prin fundația sa! Liderii politici nici nu îndrăznesc să-l critice

Sumele considerabile de bani care sunt rulate nu tocmai transparent prin fundația coordonată de controversatul Raed Arafat ar putea elucida, finalmente, dacă s-ar realiza un control corespunzător, de ce i se conferă sirianului o putere atât de mare și de ce este veșnic în funcții, în pofida tuturor erorilor tragice pe care le-a comis, susține jurnalista Claudia Pîrvoiu (Hotnews), pe Facebook.  

Vă amintim că Arafat o ține langa cu refuzul de a demisiona, războindu-se cu presa, în pofida cutremurătoarei filmări privind puțin spus deficitara intervenție de la Colectiv. De notat că în urma tragediei naționale de la Colectiv a demisionat întregul Guvern Ponta, aflat sub presiunea străzii, până și Gabriel Oprea, dar și primarul Cristian Popescu Piedone – singurul care a refuzat și refuză în mod categoric să își dea demisia este Raed Arafat, notoriu și pentru alte erori dramatice și derapaje.

Vă prezentăm comentariul Claudiei Pârvoiu:

”Raed Arafat, un om insolent și avid de glorie, nu se clintește din funcția care i-a oferit, timp de 12 ani, nesănătos de multă putere. Cu o aroganță care stârneste indignare, spune: Nu demisionez!

A demisionat un guvern întreg, cu Ponta și Oprea în frunte, a demisionat și un primar, din cauza tragediei de la Colectiv. Doar Arafat, care, culmea, era șeful Comandamentului de Urgență, adică întâiul responsabil, a ramas înfipt în funcție. Guvernul care a urmat (Cioloș) nu a avut curaj să-l tragă la răspundere.

Singurul premier care a încercat sa-l clintească a fost Boc, însă a fost rapid pus la punct prin proteste de stradă, organizate de Antena 3. A foat forțat ca dupa doar o săptămână sa-l primească din nou în Guvern. De altfel, Guvernul Boc nu a mai rezistat mult după îndrăzneala de a se atinge de Arafat.

Și cine e Arafat? Cu el șef la comandamentul situațiilor de urgență, s-au petrecut niște tragedii pe care le-a gestionat extrem de prost: accidentul din M-tii Apuseni, accidentul de pe lacul Siutghiol, Colectiv.

Mulți ar spune: Da, dar a fondat Smurd. Așa, și? A fost ajutat de stat pentru asta. Nu a facut nimic singur. S-au vândut tone de povesti romanțate menite să-l transforme pe Arafat într-o divinitate. Cred că e timpul adevarului. Poate chiar ar trebui la un moment dat să fie controlați banii care se scurg prin fundația sa. Poate așa vom afla secretul veșniciei sale în funcții publice.

Observati că acum niciun lider politic nu îndrăznește să critice intervențiile Sfântului Arafat?”.

 (Sursa foto -  Libertatea)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.