Filmarea ascunsă în cazul Colectiv. CTP, teorie incendiară legată de tăcerea lui Raed Arafat: "Nu vrea să-i creeze probleme Vioricăi Dăncilă!"


Filmarea ascunsă în cazul Colectiv. CTP, teorie incendiară legată de tăcerea lui Raed Arafat: "Nu vrea să-i creeze probleme Vioricăi Dăncilă!"

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a participat joi seară în cadrul emisiunii Jurnalul de Seară de la Digi24 în cadrul căreia a analizat inclusiv decizia șefului DSU, Raed Arafat, de a nu oferi clarificări în legătură cu înregistrarea ISU ce a fost mușamalizată în cazul intervenției din seara tragediei de la Colectiv, decât de abia după alegerile prezidențiale

CITIȚI ȘI: În loc să-și dea demisia, Raed Arafat sfidează românii prin două reacții incalificabile

CONSULTAȚI ȘI: Colectiv, imagini horror ascunse timp de patru ani. Unul dintre șefii ISU cedează nervos și înjură morții: „Lasă-i în p**a mea!”

Astfel, gazetarul a lansat teoria potrivit căreia Raed Arafat, aflat în sobordinea Vioricăi Dăncilă în cadrul Guvernului, nu vrea să-i afecteze acesteia campania pentru alegerile prezidențiale. 

"Domnul Arafat își justifică topirea în peisaj prin faptul că "Domne, nu vreau să influențez campania prezidențială". Ce are domne cu campania prezidențială domnul Arafat? Cum își permite așa ceva? Este executiv, este secretar de stat și trebuie să dea socoteală în calitate de secretar de stat pentru situația creată. Ce treabă are el cu campania? Candidează la prezidențiale? 

Păi eu nu pot să fac decât o singură supoziție. Are treabă cu doamna Dăncilă. Doamna Dăncilă candidează. Domnul Arafat nu candidează, dar candidează șefa lui. Domnul Arafat este parte din Guvernul Dăncilă. Și atunci nu vrea să-i creeze probleme șefei. Altfel, cum pot interpreta decât ca o aberație faptul că invocă campania electorală pentru prezidențiale ca să nu vorbească, ca să nu spună un cuvânt acum?!", a spus CTP. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.