Unirea dubioșilor: trimis în judecată de DNA, Gabriel Oprea va FUZIONA cu PSD! Eugen Nicolicea, unul dintre artizani


Unirea dubioșilor: trimis în judecată de DNA, Gabriel Oprea va FUZIONA cu PSD! Eugen Nicolicea, unul dintre artizani

De parcă PSD n-ar avea deja destui politicieni certați cu legea (condamnați sau protagoniști de dosare, procese), Viorica Dăncilă și apropiații acesteia pregătesc o fuziune prin absorbție cu UNPR, facțiune nefrecventabilă încă din 2016 și încă păpușată de controversatul Gabriel Oprea, trimis în judecată în dosarul morții polițistului Bogdan Gigină.

Potrivit surselor Podul.ro, Eugen Nicolicea (fost om de casă al lui Gabriel Oprea) se numără printre cei mai vehemenți susținători ai fuziunii. UNPR deține aproximativ 200 de primari în teritoriu, dar și mii de consilieri locali și județeni, care pot face numeroase jocuri în ceea ce privește majoritățiile din consilii.

„Este dorinţa UNPR-ului, luăm în calcul acest lucru, vom discuta acest subiect în cadrul Comitetului Executiv Naţional. Am văzut dorinţa mai multor sindicate de a semna acord de cooperare, mai multe partide politice, partide care nu sunt parlamentare. Ne bucură că există această dorinţă de a veni către PSD”, a declarat Viorica Dăncilă, duminică.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.