VIDEO devastator pentru Răzvan Cuc: ministrul a mers la fosta șefă a Tarom, Mădălina Mezei, cu care s-a întâlnit în fața casei!


VIDEO devastator pentru Răzvan Cuc: ministrul a mers la fosta șefă a Tarom, Mădălina Mezei, cu care s-a întâlnit în fața casei!

ZiuaNews.ro publică o înregistrare video în care apar ministrul Răzvan Cuc și fosta șefă a Tarom, Mădălina Mezei, în timp ce discutau în stradă, în fața vilei acesteia din urmă.



Filmarea este realizată dintr-o mașină parcată nu foarte departe. Așa cum puteți observa, Răzvan Cuc stă sprijinit de jeep, cu brațele încrucișate, în timp ce Mădălina Mezei gesticulează. Potrivit ZiuaNews.ro, întâlnirea a avut loc în seara de dinaintea votului la moțiunea de cenzură. 

Vă reamintim că DNA s-a autosesizat în urma dezvăluirilor făcute recent de Mădălina Mezei, care îl acuză pe Răzvan Cuc că i-a solicitat în repetate rânduri să găsească metode pentru a sabota trei zboruri, doar pentru ca unii parlamentari ai opoziției să nu poată ajunge la București, pentru a vota moțiunea care a cauzat prăbușirea Guvernului Dăncilă.

De asemenea, reamintim că Răzvan Cuc a dat, într-un final, declarații de presă, prilej cu care i-a scăpat nu un porumbel, ci ditamai avionul, recunoscând că i-a cerut Mădălinei Mezei să-i prezinte lista parlamentarilor opoziției care intenționau să se deplaseze la București cu cele trei aeronave cărora le pusese gând rău.  

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.