Barna are un staff profesionist de campanie sau doar membri de partid entuziaști? USR invocă statul paralel?!


Barna are un staff profesionist de campanie sau doar membri de partid entuziaști? USR invocă statul paralel?!

Sunt foarte intrigat de faptul că Dan Barna a reacționat atât de catastrofal după publicarea anchetei Rise Project. O regulă elementară în campania electorală spune că în asemenea situații se încearcă deturnarea situației, construirea unei alte teme.

De la publicarea anchetei și până în prezent, Dan Barna nu face altceva decât să se explice, construiește o narațiune în opoziție cu faptele prezentate, nu este credibil, mai construiește înca una, etc.

Sugestia lui Andrei Caramitru că, de fapt, ar fi vorba de o forță ocultă care vrea să îl scoată în afara jocului, la fel ca pe Ludovic Orban în 2016, este total necredibilă. Dan Barna are deja imaginea unui om al sistemului, nu poți să îl transformi brusc în victimă.

Întreb sincer: Dan Barna are un staff profesionist de campanie sau doar membri de partid entuziaști în jurul său?

Întrebarea este foarte serioasă.

În opinia mea, un candidat aflat la 10-12% – jumătate față de scorul USR-PLUS la alegerile europene – va scădea și mai mult de acum încolo, drenând voturile către Klaus Iohannis sau Toader Paleologu.

Barna ar trebui urgent înlocuit cu Cosette Chichirau, iar Nicuşor Dan desemnat urgent candidatul acestei alianțe la Primăria Bucuresti în vederea intrării în competiția pentru candidat unic cu candidatul PNL.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.