VIDEO halucinant: BOR l-a DECORAT pe baronul Marian Oprișan! Un preot paroh a vrut să-i PUPE mâna dubiosului ”Portofel”!


VIDEO halucinant: BOR l-a DECORAT pe baronul Marian Oprișan! Un preot paroh a vrut să-i PUPE mâna dubiosului ”Portofel”!

Delirant de-a dreptul: în plină campanie electorală, oficialitățile pesediste din Vrancea au fost decorate de Biserica Ortodoxă Română, luni, chiar prin intermediul arhiepiscopului Buzăului și Vrancei, ÎPS Ciprian!



Potivit jurnaliștilor de la stiridefocsani.ro, ÎPS Ciprian a acordat tot soiul de ordine și decorații celor care au sprijinit financiar ridicarea catedralei din Focșani.

Astfel, s-au dovedit vrednici primarul Cristi Misăilă care a primit Ordinul „Sf Mucenic Sava de la Buzău” clasa a II-a (cu steaua, eșarfa aferentă, icoana și buchetul de flori), aceeași distincție a primit și edilul orașului Panciu, Iulian Nica, în timp ce Marian Oprișan s-a ales cu Ordinul „Sf. Mucenic Sava de la Buzău” clasa I.

Preotul paroh a vrut să-i pupe mâna lui Portofel!

Marian Oprișan nu s-a arătat prea emoționat de distincțiile primite, poate i-a sărit puțin inima din loc când preotul paroh al catedralei, Florentin Răuță, a dat să-i pupe dreapta, noroc că a fost vigilent.

În rest, mai marele județului Vrancea a spus că așa cum au terminat catedrala, începută în urmă cu 19 ani, așa vor da gata și modernizarea Spitalului Județean din Focșani, ba vor mai construi unul nou, din acest punct de vedere. Numai că nu se știe cu exactitate și când se va înfăptui acest minunat lucru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.