VIDEO Bădălău: E foarte bine în Opoziție. Altfel, Viorica se încurca


VIDEO Bădălău: E foarte bine în Opoziție. Altfel, Viorica se încurca

Niculae Bădălău, fostul ministru care care a insultat Diaspora, a spus pentru publicația Europa Liberă că este foarte bine că a picat Guvernul Dăncilă și că PSD a intrat în Opoziție. 

Totodată, baronul PSD de Giurgiu, a precizat că Viorica Dăncilă s-ar fi încurcat dacă ar fi rămas și premier și candidată a PSD la prezidențiale. 

Bădălău: E foarte bine în Opoziție. 

Jurnalist: De ce? 

Bădălău: Pentru că e liniște și avem timp să construim. Și trebuie să câștigăm președinția. De aia am plecat în Opoziție. 

Jurnalist: A fost o săptămână neagră pentru PSD? 

Bădălău: Nu. A fost o săptămână foarte bună că, așa cum vă spuneam, doamna pleacă de la Guvern la președinție. Așa se încurca, n-avea cum. 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.